CO2 Evolution set
  • CO2 Evolution set

CO2 Evolution set


625,00 €
Količina

  • Dostava v 1-2 delovnih dni Dostava v 1-2 delovnih dni

Ecotechnics Evolution set CO2  z elektroventilom za jeklenko (jeklenka ni vklučena v setu), merilnikom CO2 in digitalnim kontrolerjem.
Ogljikov dioksid je eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri gojenju v zaprtem prostoru.
Fotosinteza je izraz, ki opisuje postopek, s katerim rastline združujejo CO2 molekule z vodnimi molekulami za oblikovanje kompleksnih sladkorjev,  rezultanttega je atom kisika, ki se sprosti nazaj v zrak, sladkorji, ki se nadalje obdelujejo v rastlini za oblikovanje naravnih polimerov za rast.
Raven okoliškega CO2 v zraku 300-400ppm, lahko hitro rastoče rastline porabijo ves razpoložljivi CO2 v manj kot eni uri, na to fotosinteza se umiri in s tem rast se virtualno ustavi.<
Evolution set je nadzorni sistem, ki je najbolj razvit ogljikov dioksid krmilnik na svetu, s 4 načini delovanja se lahko uporablja z ali brez CO2 monitorja in lahko upravljate tudi prezračevalne ventilatorje z notranjim timerjem ali vmesnikom za zunanji termostat ali vlažnost , ima tudi možnost, da se s predvidevanjem nastavitve odmerka, ki temeljijo na dejanskih vrednostih kater prebere, ko ga uporabljajo z analizatorjem.
Rastline, ki rastejo z višjo raven CO2 rastejo hitreje in večje, posledica je povečanje pridelka in zmanjša čas cikla pridelkov.